miercuri, 20 noiembrie 2019

Targul GAUDEAMUS Radio România 2019

Astazi a avut loc debutul celui mai asteptat eveniment anual din industria cartii, de un sfert de secol: Targul Gaudeamus Radio Romania.

Anul acesta Targul Gaudeamus Radio Romania se va desfasura sub semnul aniversarii a 30 de ani de la momentul istoric al Revolutiei Romane din decembrie 1989.

Peste 8.000 mp de standuri care vor gazdui sute de mii de titluri si aproape 900 de evenimente, lansari si prezentari de carte, sesiuni de autografe, dezbateri – ii asteapta pe cei care vor trece pragul targului in perioada 20 – 24 noiembrie, intre orele 10.00 si 20.00.

Accesul in incinta se va face pe baza biletelor (in valoare de 5 lei) si a abonamentelor de intrare (in valoare de 10 lei, valabile pentru toata perioada), care vor constitui totodată si suportul pentru Tombola GAUDEAMUS.

Asa ca va invit cu mic cu mare sa ii calcati pragul. Cu siguranta ca o sa gasiti cele mai interesante lucrari, scrieri fascinante, si nici nu o sa simtiti cum trece timpul. In acest loc timpul se opreste, fiecare secunda este pretioasa si nici un buget nu este limitat.

Este locul ideal de unde puteti sa porniti in achizitionarea de cadouri pentru cei dragi, pentru sarbatorile care urmeaza sa vina. Cine nu isi doreste sa primeasca cadou cel putin o carte? Sfantul Andrei, Mos Nicolae si Mos Craciun sunt ocazii speciale in care cei dragi abia asteapta sa primeasca cadou o carticica: un roman palpitan si plin de mister, o carte de dezvoltare personala, o biografie a unei personalitati fascinante, o carticica de povesti, aventuri sau carticele pline cu activitati, sunt doar cateva din lucrurile pe care le puteti gasi aici.

Nu aveti nici un motiv sa nu ii treceti pragul. Editurile va asteapta cu cele mai interesante lucrari ale lor, cu diverse promotii si cu evenimente care mai de care mai incantatoare.

Spor la cumparaturi si nu uitati, duminica toata lumea la VOT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu