luni, 27 mai 2019

Bookfest 2019

Acum ca s-au terminat alegerile si am trecut cu bine peste perioada agitata din viata politica a ultimelor zile, ne concentram atentia asupra unui eveniment foarte important pentru pasionații de carte - Targul de Carte Bookfest - care se va desfășura în perioada 29 mai - 2 iunie.

Unul dintre cele doua targuri de carte ale anului, Bookfest reușește sa readucă in atentia oamenilor, pentru cateva zile, importanta cititului, povestile așezate pe hartie de catre cei mai abili scriitori, precum si noi autori cu dorinte de afirmare.

La fel ca in fiecare an, Romexpo va fi gazda primitoare a impatimitilor de lectura.

Pentru pasionați, găsiți mai jos programul târgului:

Miercuri si joi: 10:00 – 20:00
Vineri si sambata : 10:00 – 21:00
Duminica : 10:00 – 20:00

Asa cum suntem obisnuiti, in fiecare an avem cate o tara invitata – anul acesta este vorba despre Marea Britanie. Aceasta va fi reprezentata de 11 autori – 10 autori britanici si un autor roman stabilit in Marea Britanie, ca invitati speciali ai proiectului „Marea Britanie – tara invitata de onoare a Salonului International de Carte Bookfest” (29 mai – 2 iunie 2019, Romexpo), intr-un program conceput pentru a celebra diversitatea in literatura.

Reuniti sub motto-ul „Culture is GREAT”, cei 11 scriitori din Anglia, Tara Galilor, Scotia si Irlanda de Nord vor lua parte, de-a lungul celor cinci zile de Bookfest, la o serie de evenimente, lansari de carte si dezbateri, workshop-uri si ateliere de creatie.

Jumatate dintre autori sunt cunoscuti datorita cartilor traduse cu succes in limba romana, iar restul autorilor se vor prezenta in premiera publicului romanesc, incercand sa aduca noi perspective aspura culturii si literaturii britanice.

Cei 11 invitati sunt:


Asa ca va invit, cu mic cu mare, sa ii treceti pragul. Este evenimentul primei jumatati de an in industria de carte, deci nu trebuie ratat. Și nu uitați sa purtati incaltari comode, să vă înarmați cu multa putere in brate si să apelați la rezervele financiare puse deoparte pentru lucruri speciale 😊

P.S.: intrarea este libera

                                                                                                                                                                                                                                                  sursa: https://bookfest.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu