vineri, 4 aprilie 2014

Jeff Lindsay: Dexter: Vise intunecate


Cred ca fanii serialului nu mai au nevoie sa le fac nici o prezentare. Pentru toti ceilalti, Dexter este un tanar chipes si amabil cu toata lumea. Este un foarte priceput specialist in analizarea petelor de sange, angajat la politia din Miami.

Dexter mai are insa si o pasiune ascunsa : e criminal in serie. Dar este un criminal mai aparte: fiecare dintre cei pe care ii omoara este el insusi un ucigas odios.

Viata ii este insa data peste cap cand incep sa apara o serie de crime bizare, iar noptile ii sunt bantuite de vise intunecate. Vrand, nevrand stilul si practica criminalului ii starnesc admiratia, si isi doreste foarte mult sa il cunoasca, sa afle cine este acesta.

Dar raspunsul la aceasta intrebare nu este tocmai pe placul lui. Delectati-va si descoperiti si alte secrete ale lui Dexter si finalul total surprinzator al cartii.

O carte foarte interesanta si foarte bine scrisa. Dupa cum am spus cei care au vazut serialul cu acelasi nume, stiu cam la ce sa se astepte. Este primul dintr-o serie de sapte romane. Eu unul multumesc editurii Paladin pentru publicarea acestui volum si astept cu interes si celelalte parti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu